Preaload Image

Ζητήσαμε από τους μαθητές μας – πρωτοετείς μέχρι και τελειόφοιτους- να δώσουν ένα σχόλιο για τη Σχολή Αειζωίας, τί σημαίνει η Αειζωία για εκείνους, τί έχουν πετύχει μέσω της μαθητείας τους στη Σχολή, σε ποιους τομείς εχουν ωφεληθεί…
Οι απαντήσεις τους ειλικρινείς, συγκινητικές, γεμάτες αγάπη και αγνότητα:

Αριάδνη Ν.

{“Υπάρχουν περισσότεροι ψεύτικοι γκουρού και ψεύτικοι δάσκαλοι στον κόσμο από αστέρια στο ορατό σύμπαν. Μην μπερδεύεις εγωκεντρικούς ανθρώπους που ωθούνται από τη δίψα για δύναμη με αληθινούς μέντορες. Ένας γνήσιος πνευματικός μάστερ δεν θα κατευθύνει την προσοχή σου στον εαυτό του ή στον εαυτό της και δεν θα περιμένει από εσένα απόλυτη υπακοή ή ύψιστο θαυμασμό, αλλά αντίθετα θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις και να θαυμάσεις τον εσώτερο εαυτό σου. Οι αληθινοί μέντορες είναι διάφανοι σα γυαλί. Επιτρέπουν στο φως του Θεού να περάσει μέσα από αυτούς.”
…Τάδε έφη Shams, και μπορώ να εγγυηθώ ότι η Διονυσία είναι διάφανη σαν διαμάντι!}

Η Σχολή Αειζωίας μου πρόσφερε έναν χάρτη, έναν χάρτη που οδηγεί στην απελευθέρωση από όλα τα δεσμά. Κι είναι ο δρόμος που απελευθερώνει από όλα τα δεσμά, η μοναδική ιερή δέσμευση που καλείται να αναλάβει όποιος δεν επιθυμεί να χαρίζει την δύναμη της βούλησής του και να επιτρέπει τον έλεγχό της από κάτι άλλο πέραν του ίδιου του Εαυτού Του. Τα δώρα που περιμένουν τον ταξιδευτή είναι δώρα ασύλληπτης ευδαιμονίας, σοφίας, αγάπης και δύναμης! Πτήσεις πέρα και πάνω από ο,τιδήποτε γνώριμο και κοινότυπο, δημιουργώντας κόσμους με Αγάπη για την Αγάπη, αναδημιουργώντας τον Εαυτό και υπηρετώντας τον Κόσμο αναλαμβάνοντας την ευθύνη του!

Η Σχολή Αειζωίας δεν είναι σειρά σεμιναρίων για αυτοβελτίωση.
Δεν είναι μια επιφανειακή New Age σχολή, ούτε μια συρραφή ανατολίτικων θρησκειών, δυτικής ψυχολογίας και ελληνικής φιλοσοφίας.
Δεν υπάρχει μαθητής και Δάσκαλος τοποθετημένος σε κάποιο βάθρο.
Δεν είναι θρησκεία ούτε σχετίζεται με κανενός είδους προσηλυτισμό.
Δεν χειραγωγεί και δεν τάζει την αθανασία σαν λύση σε ψυχολογικά προβλήματα και τον φόβο του θανάτου.
Δεν διατείνεται ότι είναι η μοναδική σχολή Αειζωίας.
Δεν υπόσχεται καμιά σωτηρία πέρα από την ανακάλυψη του Αληθινού Εαυτού.

Υπάρχει μόνο ο Εσωτερικός Δάσκαλος που ενισχύεται στο να αφυπνισθεί στον καθένα που θα επιλέξει την Σχολή, ώστε να αποκτήσει αυτογνωσία, αυτοκυριαρχία και ολική συνειδητότητα.
Η Σχολή Αειζωίας είναι δρόμος Αρετής, Υπέρτατης Γενναιότητας, Δικαιοσύνης, Αρμονίας, Αλήθειας, Απαράμιλλης Ομορφιάς και Πλούτου ως συνδημιουργία όσων την πλαισιώνουν μα και ολόκληρης της ανθρωπότητας!
Είναι Σχολή Σοφίας στην Πράξη.
Είναι ο δρόμος του Πολεμιστή που αποζητά την Ειρήνη.

Είναι ένας δρόμος για τον αποπρογραμματισμό του Νου μας, για την κατάργηση όλων των προγραμμάτων ανεπάρκειας, έλλειψης, μοιρολατρείας, ελέγχου, περιορισμού, δυισμού, πνευματικής και υλικής φτώχειας, εσωτερικού κι εξωτερικού διχασμού και εγκλωβισμού μας μέσα στον φαύλο κύκλο της διττότητας, και η αντικατάστασή τους με την φωτεινή διάνοια του πνεύματος που είμαστε, με ό,τι μπορεί να ορίσει κανείς ως Θείο Εαυτό, με την υπέρβαση της διττότητας, της ημιμάθειας και του εγωισμού..

Η Σχολή Αειζωίας είναι γι αυτούς που με εστιασμένη θέληση αποφασίζουν να διερευνήσουν την Αλήθεια για το τι είναι ο Άνθρωπος και να περπατήσουν αυτόν τον δρόμο με ταπεινή μεγαλοπρέπεια, χωρίς αναστολές και υπεκφυγές από φόβο και θανατολαγνεία, παρασυρμένοι από ψευδαισθήσεις, από τις επιταγές του Εγώ και μιας κοινωνίας που εδώ και χιλιάδες χρόνια εχθρεύεται του Εαυτό Της και υποβιβάζει τον Άνθρωπο.
..Γι αυτούς που τολμούν ν΄αδειάσουν το πηγάδι της Ψυχής από τα ψέματά τους και ν΄ανοίξουν δρόμο στην Εστία του Κόσμου για Κείνη, την γνώριμη Ξένη, Κυρία Ουτοπία!
Είναι ένας δρόμος για την Θέωση προστατευμένος από δυνάμεις υπέρλαμπρου Φωτός, Αγνότητας, Σοφίας, Υπέρτατης Αγάπης και Ανώτερης Διάνοιας.

Ο δρόμος που μας επανατοποθετεί στην Αρχή μιας Νέας Γης που όλοι μας αξίζουμε!

……………………………………………………………………………………………………….

Βάλια Μ.

“Μιλώντας με λόγια που αντιλαμβάνεται ο νούς, θα έλεγα οτι τα Μαθήματα Αειζωίας αποτελούν στη ζωή μου το πιο καθαρό και φωτεινό μονοπάτι αυτογνωσίας και ενθύμησης της αιώνιας Αλήθειας. Ένας δρόμος που μονάχα όποιος τον διανύει γνωρίζει τα αναρίθμητα συναρπαστικά θαύματα ζωής που κρύβει.
Μιλώντας με λόγια που αντιλαμβάνεται μονάχα η καρδιά, η Αειζωία είναι ΦΩΣ. ΑΓΑΠΗ. ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ. ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ. Γι΄αυτό όποια καρδιά διαβάζει αυτή τη στιγμή αυτές τις γραμμές, ας αφεθεί. Ας ακούσει το σκίρτισμά της που λέει ότι επιτέλους έφτασε μπροστά στο μονοπάτι που μια ζωή-ίσως και παραπάνω!- αναζητούσε…Ένα βήμα αρκεί.. ”

……………………………………………………………………………………………………….

Δήμητρα Δ.

Είμαι στο 7ο γκρουπ Αειζωίας…..
Ένας χρόνος και κάτι στη Σχολή Αειζωίας !!!!!
Και έχει αλλάξει η ζωή μου κατακόρυφα !!!!
Βλέπω τη ζωή με καινούργια μάτια !!!
Καινούργιες Πόρτες μου ανοίγουν !!!
Έχω μάθει να Αγαπώ τον εαυτό μου !!!
Έχω μάθει να ζω την κάθε στιγμή της ζωής μου πιο ζωντανά πιο χαρούμενα !!!
Έχω μάθει να ζω με Ειρήνη , Γαλήνη, Χαρά, Ευδαιμονία !!!
Έχω πλέον μία υπέροχη ζωή γεμάτη Αγάπη !!! Πίστη!!!
Εμπιστοσύνη!!! Ευγνωμοσύνη!!!

………………………………………………………………………………………………….

Ναταλία Μ.
“H Σχολή είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου. Είναι η στιγμή της Αφύπνισης εκεί όπου θαύματα αρχίζουν & συμβαίνουν… νιώθω πολύ τυχερή που γνώρισα τη Διονυσία & όλους τους πνευματικούς συνοδοιπόρους μου”

………………………………………………………………………………………………….

Ελισάβετ Π.

Αει-ζωία= ζωή στο άχρονο, ζωή στο άπειρο, ζωή στο τώρα και στο πάντα!
Μπαίνοντας στο μαγικό αυτό κόσμο της σχολής της Αειζωίας δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κάποιος να συναντήσει την ευτυχία και να την κάνει τρόπο ζωής στην καθημερινότητά του. Όλα τα μαθήματα είναι βήματα για να δώσεις υλική υπόσταση στο όνειρο σου. Να σε φέρουν πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό, να εμπνεύσεις, να δημιουργήσεις και αφήσεις πίσω όλα τα φορτία που σου έμαθαν να κουβαλάς τόσα χρόνια.
Είναι το μονοπάτι που σε καλεί να το ανακαλύψεις και να βρεις όλα τα κρυμμένα δώρα της θεϊκής σου ύπαρξης.
Έχοντας εφόδιο την Αγνότητα της καρδιάς και την Σοφία της ψυχής, το ταξίδι μόλις ξεκινά… Σε περιμένουμε!

………………………………………………………………………………………………….

Ντόρα Π.
Πρώτη φορά είδα μια διδασκαλία, μια σειρά μαθημάτων που προσεγγίζει την ανθρώπινη ύπαρξη και ζωή τόσο ολοκληρωτικά και ολιστικά. Οι αλλαγές που είδα στον εαυτό μου είναι σε όλα τα επίπεδα: σωματική αντοχή, καθόλου ασθένειες εδώ και 3 χρόνια, αύξηση της μάθησης και ευφυΐας και μεγάλη ευεξία. Πραγματικά, μέσω της μάθησης αυτής βλέπεις αλλιώς τη ζωή.
………………………………………………………………………………………………….

Χριστίνα Κ.
Τα μαθήματα της Αειζωίας είναι για μένα ο δρόμος της Αλήθειας ! Αναζητώντας το σκοπό, για ποιον λόγο έχουμε έρθει στη ζωή, έπεσα πάνω στη Διονυσια ! Από την πρώτη στιγμή που μου είπε λίγα πράγματα, ενθουσιάστηκα ….. είπα να οι απαντήσεις σου …. ήμουνα σίγουρη ότι δεν είμαστε φτιαγμένοι για να ξυπνάμε το πρωί, να δουλεύουμε 8 ώρες, να τρώμε, να κοιμόμαστε και να περιμένουμε να πεθάνουμε, καλώς έχοντων των πραγμάτων στα 80 με μερικές ακτίνες χαράς και ευτυχίας σε όλα αυτά τα χρόνια που είναι γεμάτα με άγχος και μόχθο ! Δεν το δεχόμουνα !!!! Τα μαθήματα της Αειζωιας μου άλλάξαν τον τρόπο που σκέφτομαι σε όλους τους τομείς , βλέπω τα πάντα έξω από τον χρόνο κ το χώρο, από ψηλά, και πάντοτε η λύση έρχεται μπροστά μου ! Με τα κατάλληλα εργαλεία της Αειζωιας και την καθοδήγηση της Αγαπημένης μας Δασκάλα η ζωή έχει όλα τα χρωματα της ίριδας ! Και σας το λέω εγώ που ποτέ δεν είχα σοβαρά προβλήματα στη ζωή μου ! Αξίζει να δώσετε στον εαυτό σας αυτό το δώρο κ αυτήν την ευκαιρια , εξάλλου τι είναι μια δοκιμή μπροστά σε ολόκληρη την Αειζωία !
………………………………………………………………………………………………….

Ελένη Α.
“Μετά από τέσσερα περίπου χρόνια στην Αειζωία αυτό που νιώθω να ξεχειλίζει από μέσα μου είναι ευγνωμοσύνη.
Η Αειζωια είναι ένας μαγικός δρόμος, που για να εκδηλώσει όμως τη μαγεία του θέλει και από εμάς “εργασία” όπως άλλωστε και όλα.
Με βοήθησε λοιπόν να ξεκλειδώσω πλευρές μου που ήταν πολύ καλά κρυμμένες. Ανακάλυψα πόσο όμορφα και απλά μπορούν να είναι όλα.
Μου έδειξε άλλους τρόπους και άλλους δρόμους για να ζω. Μου έδειξε πως μπορώ να ζήσω τ’όνειρο μου.
Και το καλύτερο είναι πως με βοήθησε να εκφράσω και να βγάλω προς τα έξω όσα είχα κρυμμένα στα συρτάρια μου, με εμπιστοσύνη.
Θα μπορούσα να γράψω μάλλον πάρα πολλά αλλά θα περιοριστώ σ’αυτά, εκφράζοντας και πάλι την ευγνωμοσύνη μου στην Αειζωια, στη Διονυσία αλλά και στον εαυτό μου που περπάτησα και περπατάω αυτό το δρόμο που μου δείχνει συνέχεια κάτι καινούργιο”.

………………………………………………………………………………………………….

Αρχοντούλα Μ.
“Το μονοπάτι που λέγεται Αειζωία το προτείνω σε όλους για τους εξής λόγους: βαθιά γνώση, ανανέωση, σιγουριά για τον εαυτό σου, απελευθέρωση από φοβίες, αντιμετώπιση με σοφία σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένα γλυκό και σοφό μονοπάτι το οποίο, καθώς βαδίζεις, νιώθεις καθημερινά τη δύναμη της ζωής να ξεχειλίζει με βαθιά ευγνωμοσύνη, αγάπη, χαρά και φως”.

………………………………………………………………………………………………….

Χριστιάνα Τ.
“Αειζωία!!!! Από την πρώτη στιγμή, όταν άκουσα για τη σχολή της Αειζωίας, ένιωσα μία ζεστή φλόγα στην καρδιά μου!!!
Και ήθελα πολύ να μάθω για αυτό!!!
Από τα πρώτα μαθήματα ένιωθα πως η πνευματική αυτή συνύπαρξη με όλη την οικογένεια της Αειζωίας αλλά και η πορεία εξέλιξης μέσω των μαθημάτων είναι μέρος του συμβολαίου της ψυχής μου!!!
Ήταν κάτι πού ήταν γνώριμο εσωτερικά!!! Τώρα είμαι στο τέταρτο έτος της Σχολής Αειζωίας!!! Και είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω εν-θυμηθεί!!!
Η ζωή μου είναι όμορφη και λαμπερή!!!
Η Αειζωία είναι η φύση μας!!!
Η Αειζωία σε βοηθά να θυμηθείς τη βαθύτερη αλήθεια σού!!!
Ποιος πραγματικά είσαι!!!
Με αγάπη και ευγνωμοσύνη εύχομαι καλό ταξίδι σε όλους αυτούς που επιλέγουν να γνωρίζουν και να βιώσουν την Αειζωία!!!
Ευχαριστώ!!!

………………………………………………………………………………………………….

Ευαγγελία Δ.

” Όταν αγαπάς τη ζωή, τότε είσαι αναζητητής…. κάπως έτσι ανέτειλε μπροστά μου η Αειζωία !!
Αεί + ζω = ζω για πάντα. Ζω στο εδώ και τώρα.
Ο Επίκουρος μας λέει: < Θάνατος ουδέν πτος ημάς >
Η γνώση, το εσωτερικό βίωμα αυτής της γνώσης, αποτέλεσε ένα μυητικό ταξίδι που μέσα από τη θέληση, την εστίαση, την αγάπη και την εμπιστοσύνη με βοήθησε να απενδυθώ τους μανδύες μου και χαιρετίζω τη γύμνια μου. Αισθάνομαι σοφή, αλλά όχι γυμνή και χαίρομαι τη σοφία μου συνεχίζοντας…. και θεωρώ ότι είναι μια ανεκτίμητη βοήθεια που προσέφερα στον εαυτό μου….
Στο τώρα μου απολαμβάνω να καθρεφτίζω στους ανθρώπους τις αξίες τους!!
Ευγνωμοσύνη – Ευχαριστίες !!! ”
………………………………………………………………………………………………….

Δήμητρα Φ.
Τα μαθήματα της Αειζωίας για μένα με μία φράση είναι «Επιστροφή στο σπίτι, στην Εστία». Από την πρώτη μου γνωριμία με την Διονυσία και την Σχολής της Αειζωίας το 2014 στο Ηραίο στο Λουτράκι, κάτι μετακινήθηκε μέσα μου. Βίωσα ότι έχω υπάρξει εδώ. Αλλά όντως διαφορετική. Ένιωσα ότι όλο αυτό το έχω ζήσει ξανά αλλά στο μέλλον. Οι δικές μου αντιστάσεις πολλές. Και όσο πιο έντονες οι αντιστάσεις του νου τόσο πιο μεγάλη επιβεβαίωση ήταν για μένα ότι η καρδία μου με καλούσε να είμαι εκεί. Σύγκρουση νου και καρδίας διήρκησε λίγο. Όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα στη Σχολή και με προσωπική θέληση η φωνή της καρδίας δυνάμωνε. Και ακόμα δυναμώνει. Κάθε φορά που ο νους αρνείται, η καρδία τον καθησυχάζει. Τα βιώματα αμέτρητα. Οι συγκινήσεις το ίδιο. Όπως όταν για πρώτη φορά ένιωσα την πραγματική πηγαία χαρά. Τη χαρά που ανεμπόδιστα εκδηλώνεται από τον εσωτερικό εαυτό. Οι εσωτερικές αλλαγές αναρίθμητες. Αλλαγές που κάθε φορά αντανακλούν και διαφορετικές εξωτερικές πραγματικότητες. Τώρα πια οι αλλαγές υλοποιούνται σχεδόν κάθε στιγμή. Όλα κινούνται σε μια τέλεια ροή. Το κεντρικό για μένα μήνυμα της Σχολής Αειζωίας ήταν το εξής: Να παρατηρώ τη ροή, μέσα μου και μετά έξω μου, γύρω μου. Να είμαι σε αποδοχή. Να είμαι σε αποταύτιση. Να επιτρέπω στη ροή να με διαπερνά. Να μου επιτρέπω να γίνομαι ένα με την ροή. Να μου επιτρέπω να βιώνω την αυταγάπη. Να επιτρέπω να γίνομαι κανάλι αγάπης για όλους και τα πάντα. Ευχαριστώ.
………………………………………………………………………………………………….

Άννα Ι.
Ξεκίνησα τα μαθήματα της Αειζωίας πριν από 7 χρόνια περίπου και ακόμα είμαι στον κύκλο μαθητείας με τη χαρά ενός παιδιού που συνεχώς ανακαλύπτει καινούργια πράγματα. Μόλις πριν από λίγο καιρό άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι μπορεί να σημαίνει Αειζωία, να νιώθω όλο το εύρος και τις διαστάσεις της! Όλα αυτά τα χρόνια ένοιωθα ότι ήμουν μέταλλο ακατέργαστο στα χέρια του θεού Ήφαιστου που με σταθερότητα και υπομονή του έδινε μορφή και συνειδητότητα.
Το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει χαρίσει η Αειζωία είναι η αναγνώριση της ΜΟΡΦΗΣ μου, η αγάπη προς τον εαυτό , το πανέμορφο ταξίδι στο “γνώθι σαυτόν”, στην αυτοανακάλυψη και αυταγάπη. Περπάτησα και περπατάω σε πανέμορφα μονοπάτια, συνάντησα και συνεχίζω να συναντώ συνοδοιπόρους, ανθρώπους που μπορώ να αγκαλιάζω και να αγαπώ ΕΛΕΥΘΕΡΑ και επιτέλους ΖΩ, συνειδητά, με τη δική μου ανάσα, με κάθε μου κύτταρο, ΖΩ και απολαμβάνω στο έπακρο με απέραντη ευγνωμοσύνη αυτό το υπέροχο δώρο.
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με οδήγησαν στο δρόμο της Αειζωίας και με ενέπνευσαν να παραμείνω ΖΩΝΤΑΝΗ…

………………………………………………………………………………………………….

Αλεξάνδρα Σ.

Η Σχολή Αειζωιας;
Για μένα με μια λέξη … Το μονοπάτι μου…
Ενα μονοπάτι με ανηφόρες, κατηφόρες, στροφές, πότε εύκολη και πότε δύσκολη διαδρομή…
Είναι όμως το δικό μου μονοπάτι και γω αποφασισμένη να το περπατήσω και να ανακαλυψω τις ομορφιές της διαδρομής…
Αρωγοί μου η σχολή, η Διονυσια, η ομάδα μου…
Και οσο περπατώ, δυναμώνω… και παίρνω την ευθύνη… ευθύνη για μενα.. ευθύνη για ό,τι συναντώ όμορφο ή άσχημο…και χαμογελώ πια στον ανταγωνιστή… και λέω όχι στο πονόσωμα..και με αποδέχομαι και με αγαπώ…και αποδέχομαι και αγαπώ όλους και όλα γύρω μου…μαθαίνω να ζω στο τώρα..να χαίρομαι τη στιγμή.. . η χαρά είναι αναφαίρετο δικαιωμα μου…
Πόση αλλαγή απο την αρχή των μαθημάτων!!!
Πόσα ακόμα θα ήθελα να γραψω…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

………………………………………………………………………………………………….

Χριστίνα Χ.

Η Σχολή εμφανίστηκε στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής μου, το 2011. Προετοιμαζόμουν ασυνείδητα, πολλά χρόνια πριν, για αυτήν τη συνάντηση με την ομάδα Αειζωίας και γι’ αυτό συμμετείχα από την πρώτη στιγμή στη γέννησή της. Ήρθε να μου θυμίσει ποιά πραγματικά Είμαι και με βοήθησε να ενώσω τα διαχωρισμένα κομμάτια μου. Μέσα σε τέλεια συγχρονικότητα, η εξέλιξη μου ήταν εξαιρετικά γρήγορη, ώστε αυτήν τη στιγμή μετά από πολυεπίπεδη εκπαίδευση, να είμαι αφοσιωμένη στην υπηρεσία διάδοσης του Φωτός και της ενθύμησης της Αγάπης στις ζωές των ανθρώπων ως θεραπεύτρια και δασκάλα Αυτογνωσίας.
Αυτό που τώρα είμαι και έχω κατακτήσει, μεγάλο μερίδιο, οφείλεται στην Αειζωία. Με σιγουριά σήμερα μπορώ να πω ότι τα μαθήματα Αειζωίας είναι το καλύτερο δώρο αγάπης που μπορεί κάποιος να προσφέρει στον εαυτό του.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, ένα «άχρονο παιδί», ένα πολύ αγαπημένο φωτεινό καθρέπτισμά μου, την Διονυσία Κλαρνετατζή, που, ως δασκάλα, συνοδοιπόρος και συνδημιουργός, μου άνοιξε την πύλη της Αειζωίας για το ομορφότερο μαγικό ταξίδι αγάπης, ενότητας και χαράς της ψυχής μου!!!
Κλείνω με τα λόγια του Dreamer:
“Άλλαξε τον εαυτό σου ώστε να  αποκτήσεις μια νέα αντίληψη, νέα νοήματα., νέα ζωή και έτσι να προσελκύσεις γεγονότα Ανώτερης Τάξης… Για να γεννηθείς σ’ ένα “υψηλότερο επίπεδο” πρέπει να πεθάνεις σ’ ένα “χαμηλότερο”. Ονειρέψου… ονειρέψου… ποτέ μη σταματήσεις να ονειρεύεσαι.
Η πραγματικότητα θα ακολουθήσει… » Με αγάπη

………………………………………………………………………………………………….

Βέρα Β.

Τα Μαθήματα της Αειζωίας αποτέλεσαν για μενα αλλαγή στην αντίληψη που είχα για τη ζωή. Μεσα από την Αυτογνωσία και την Πνευματικότητα μετουσίωσα τα πάθη μου και τις μικρότητές μου. Άρχισα να αφυπνίζομαι αληθινά. Έμαθα να ζω στο παρόν, να ζω στο τώρα! Χαίρομαι καλύτερα την κάθε μου μερα! Το προτείνω χωρις δευτερη σκεψη! Αλλάζουμε εμείς και αλλάζουν όλοι οι γύρω μας!

………………………………………………………………………………………………….

Ειρήνη Φ.

Μετά από τρία χρόνια στη Σχολή της Αειζωίας και διανύοντας τον τέταρτο
χρόνο, η ποιότητα της προσωπικής μου ζωής έχει βελτιωθεί. Η
καθημερινότητά μου επίσης, αντιμετωπίζοντας με θετικότητα και ευθύνη
τις προκλήσεις της. Κάτι που αναγνωρίζεται ακόμη και από τους
ανθρώπους γύρω μου! Η απόδοση στην εργασία μου, η ποιότητα στην παροχή
των υπηρεσιών μου, η ικανοποίηση των πελατών μου, όλα έχουν βελτιωθεί
σημαντικά και αισθητά.
Τα μαθήματα της Αειζωίας με έχουν ενδυναμώσει, με έχουν βοηθήσει να
βλέπω τα πάντα ως ευλογίες και ευκαιρίες υπέρβασης και διεύρυνσης.
Βιώνω την Αγάπη παντού γύρω μου. Απολαμβάνω τη Δύναμη, την Πίστη και
την Εμπιστοσύνη. Κάθε μέρα γίνομαι όλο και πιο ακέραια, κυρίαρχη στο
συναίσθημα και το εγώ. Εμβαθύνω στην Αυτοεκτίμηση και την Αυταξία.
Τα μαθήματα της σχολής με βοήθησαν να βελτιώσω και να διαχειρίζομαι
σοφότερα τη σχέση με τον εαυτό μου και τους συνανθρώπους μου,
θέτοντας την σε ένα υψηλότερο επίπεδο Αγάπης και Ελευθερίας!
Επίσης, μέσω των μαθημάτων πολλαπλασιάστηκε η Αφθονία, ανοίχτηκαν νέες
πόρτες υλικής ευημερίας, ενεργοποιήθηκαν νέες δεξιότητες εντός μου και
αφυπνίστηκε ο ενθουσιασμός μου για διεύρυνση και εξέλιξη προς νέες
επαγγελματικές αναζητήσεις.
Τέλος, μέσω των μαθημάτων άρχισα να απολαμβάνω την Ομορφιά της Ζωής,
να βιώνω το ύψιστο δυναμικό του σώματός μου, να έχω αληθινή
Εμπιστοσύνη, Δύναμη, Γαλήνη, Αγάπη, Ευγνωμοσύνη!!!!
Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!! Ευχαριστώ!!!

………………………………………………………………………………………………….

Μαρία Κ.
Αισθάνομαι απέραντη ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που βίωσα και διδάχτηκα στα 4 αυτά χρονια στη σχολή Αειζωιας!

Η δασκάλα μου η Διονυσια μου έμαθε ότι δεν υπάρχουν δάσκαλοι, δάσκαλοι είμαστε εμεις του εαυτού μας και αυτό ήταν πολύ απελευθερωτικό για μένα. Ανακαλυπτοντας ετσι τη θεϊκή μου φύση και ξέροντας ότι εγω και μόνο εγω ειμαι δημιουργός της ζωής μου, υλοποίησα καθημερινά μικρά και μεγάλα θαυματα!

Έμαθα να μην φοβάμαι γιατί όλα είναι στο χέρι μου και αυτό ήταν πολύ λυτρωτικό σε όλους τους τομείς !!!!!

Κέρδισα την υλική αφθονία μου και αυτό ήταν πολύ μεγαλο κατόρθωμα για μένα γιατί όταν ήρθα στην Αειζωια ήμουν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Έμαθα να μην ταυτίζομαι με καταστάσεις και γεγονότα και να κάνω ετσι την καθημερινότητά μου μια γιορτή !
Έμαθα να ζω στο ΤΩΡΑ, να μην αναλώνομαι σε γεγονότα του παρελθόντος και να μην ανησυχώ για το μέλλον.

Έμαθα να αγαπώ, να σέβομαι τον εαυτό μου και κάθε μορφή ζωής, να απέχω από την κριτική, τη γκρίνια και την μεμψιμοιρία.

Αυτό που θελω να κρατήσω ως <μότο> μέσα στο κεφάλι μου για παντα ειναι η Σοφη φράση της δασκάλας μου: Όλα είναι καλόκακα!!!!

Είμαστε θεουργοι, απεριόριστοι, υπεράφθονοι και μας αξίζουν μόνο οι <Βερσαλλίες >!!!!!!

………………………………………………………………………………………………….

Ξεκίνησα τα μαθήματα χωρίς ουσιαστικά να ξέρω από κάποιον κάτι για αυτά και ουτε ήξερα κάποιον από τους υπόλοιπους μαθητές. Ήταν κατι σαν κάλεσμα.
Ειδα την ανακοίνωση σε κάποιο newsletter και απλά ένοιωσα ότι αυτό είναι για μένα. Δεν ειχα άδικο.
Βέβαια πάντα υπήρξαν αμφιβολίες και όλα τα καλα που όταν αρχίζεις κατι που θα σε ωφελήσει, φαντάζουν σαν ανυπέρβλητα εμπόδια.
Κάνοντας ένα μικρο απολογισμό το μέχρι τώρα όφελος για μένα ήταν μεγάλο. Δεν είναι τόσο οτι έμαθα κατι νέο αλλα ήταν σαν να θυμήθηκα πολλά πράγματα.
Κυρίως θυμήθηκα να στρέφομαι προς έμενα και προς την πηγή μου και όχι να ψάχνω αριστερά και δεξιά γνώσεις πληροφορίες και δάσκαλους.
Κατι που βέβαια από πολύ μικρή το έκανα.
Τα δώρα είναι πολλά και το μόνο που θα αναφέρω είναι το ότι πλέον μπορώ να δω ξεκάθαρα πως εγω μπορώ να αλλάζω αυτό που λέμε μοίρα και πεπρωμένο.
Ευχαριστώ την Διονυσία και όλα τα παιδια που παρακολουθουν τα μαθήματα.
Χριστίνα Κ.

………………………………………………………………………………………………….

Σουζάνα Λ.

Κάθε άνθρωπος που επιλέγει να βαδίσει σ’ένα πνευματικο μονοπάτι ψάχνει μέσα του να βρεί την αλήθεια, την ενθύμηση, την εσωτερική γαλήνη και χαρά. Ακόμα κι αν ο νους λέει:”απλά ψάχνομαι”, υπάρχει πάντα ένα βαθύτερο αίτιο που μας καθοδηγεί.

Στη σχολή Αειζωίας γίνεται ένα μεγάλο άνοιγμα της συνειδητότητας. Και μια υπέροχη καθοδήγηση. Ακόμα και σε πράγματα που ίσως γνωρίζουμε, εμβαθύνουμε πολύ περισσοτερο.

Μέσα από τη σχολή σου δίνεται η δυνατότητα να μάθεις την αλήθεια και, αν και εφόσον θέλεις, μπορείς να ζήσεις μ’έναν νέο τρόπο, βασισμένο σ’ αυτήν την γνώση.

Η εφαρμοσμένη γνώση των μαθημάτων φέρνει αναμφίβολα μεγάλη αλλαγή στις ζωές όλων των μαθητών.

Η αθανασία είναι φυσική απόρροια της αλήθειας και αναφαίρετο δικαίωμα όλων!
Είμαστε θεοί σε κατάσταση αμνησίας. Ας ξαναθυμηθούμε λοιπόν ποιοί είμαστε κι ας ζήσουμε έτσι! Γι αυτό δεν ήρθαμε άλλωστε;;

………………………………………………………………………………………………….

Αθηνά Χ.

Μεσα απο την Αειζωία θυμήθηκα το Ονειρό μου. Εμαθα να απολαμβάνω τη ζωή μου στο μέγιστο μέσω της συνδεσής μου με τον Εσωτερικό Εαυτό και να συντονίζομαι στο ΤΩΡΑ.

Καλλιέργησα την ικανότητα να ακούω την καρδιά μου, μένοντας σε σιωπή με τον εαυτό μου, για να βρώ εκεί την αλήθεια, σταματώντας να ακούω το μυαλό μου το οποίο δεν γνώριζε παρά μόνο το παρελθον.
Η καρδιά μου έχει το κλειδί. Η καρδιά μου έχει την σοφία και κατέχει το μέλλον και μπορεί να δεί πέρα από τον ορίζοντα της μνήμης μου.

Με σεβασμό και εκτίμηση στην Δασκάλα μου Διονυσία, στους συμμαθητές μου και
τις συμμαθήτριες μου.

………………………………………………………………………………………………

Σπυριδούλα Κ.

“Ίσως σας κουράσω λίγο.
Όμως διαβάστε!
Καλοκαίρι. Η γιαγιά είναι στο φέρετρο. Ακίνητη, παγωμένη. Είμαι 11 χρόνων.
Γύρω μου, μιλάνε για τη ζωή, για το θάνατο, για το Νόμο του Θεού.
Όλοι συναγωνίζονται ποιος θα πρωτοθυμηθεί περισσότερους νεκρούς, κηδείες, πόνο, ασθένειες. Και η γιαγιά ακίνητη. Δεν μου αρέσει ο Θεός τους.
Γυρίζω πίσω. 4 χρόνων. Τα βράδια, όταν όλοι κοιμόνταν, έμενα ξάγρυπνη και ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΗΞΕΡΑ.
Η γιαγιά στο φέρετρο είναι αφύσικη. Το ένιωθα. Κι ύστερα όλα θόλωσαν.
Ξεκίνησε η «εκπαίδευση». Οικογένεια, σχολείο, κοινωνία, πολιτική , θρησκεία.
Μας «εξήγησαν» τον κύκλο της ζωής του ανθρώπου. Ζωή, θάνατος, Πρέπει, Δεν Πρέπει, σπουδές, γάμος, παιδιά, εγγόνια, αρρώστιες, γηρατειά και τέλος. Αυτό ήταν.
«Έτσι είναι ο άνθρωπος» αναστέναζαν στους γάμους, στις βαφτίσεις, στα πανηγύρια, στα νεκροταφεία, με τα φέρετρα ν’ ανεβοκατεβαίνουν.

Αγαπημένοι μου, όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές, θέλω να σας καταθέσω κάτι από την ψυχή μου. Από μικρό παιδί δεν μπόρεσα να το δεχτώ όλο αυτό.
Δεν μπόρεσα να δεχτώ ότι είμαστε ένα κομμάτι σάρκα με οστά, άντε στην καλύτερη περίπτωση με μια αθάνατη ψυχή, που σκοπός μας είναι να πονάμε, να υποφέρουμε, να αρρωσταίνουμε και να πεθαίνουμε, με την προσμονή ενός Τιμωρού Θεού, που περιμένει να μας δικάσει, για να δει πού θα μάς στείλει, ανάλογα με τις πράξεις μας.
Άρχισα να ψάχνω. Διένυσα πολλά μονοπάτια ψάχνοντας να βρω μια άκρη. Μπήκα σε διάφορα πνευματικά συστήματα, γνώρισα δασκάλους. Παντού ακουγόταν, ηχηρά ή ψιθυριστά, ότι ο Κόσμος δεν είναι αυτό που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις. Τον Κόσμο μας τον περιέγραψαν. Γραμμένο στην Αρχαία Σοφία και επικυρωμένο σήμερα από την Αστροφυσική, παντού συναντούσα το ίδιο. Ο Κόσμος δεν είναι αυτό που ξέρουμε. Από τη Σπηλιά του Πλάτωνα μέχρι το Γλάρο Ιωνάθαν, από την ταινία «Μάτριξ» μέχρι την Κβαντική Φυσική, παντού σκόρπια κομμάτια ενός Παζλ , που φώναζε: «Τα πράγματα δεν είναι έτσι. Τον κόσμο μας τον περιέγραψαν».
Ο κόσμος είναι έτσι, γιατί τον βλέπουμε έτσι, από μια περιγραφή που έκανε ρίζες βαθιές μέσα στο Μεγάλο Σκοτεινό Θάλαμο. Το Υποσυνείδητο.
Ο,τι ζούμε, το ζούμε, γιατί το Υποσυνείδητο το γνωρίζει από περιγραφές. Και το παράγει. Η μεγάλη η δύναμη της Έλξης.
Θυμηθείτε ένα αληθινό γεγονός της ιστορίας του πλανήτη μας. Όταν οι Ισπανοί κατακτητές έφθαναν με τα πλοία τους στην Αμερική, οι ιθαγενείς Ινδιάνοι δεν έβλεπαν τα πλοία. Γιατί; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΛΟΙΑ! Ο εγκέφαλος δεν τα αναγνώριζε. Κανείς ποτέ δεν τους είχε περιγράψει πλοία!
Ψάξτε το αυτό στην Ιστορία.

Συνέχιζα την πορεία μου. Όμως άκρη δεν έβρισκα.
Τι συνέβαινε; Μήπως χρειαζόταν ν’ αλλάξουμε την περιγραφή του Κόσμου;
Και πώς θα γινόταν αυτό; Πώς μπορούσα ν’ αλλάξω την περιγραφή;
Ο Πλάτωνας έλεγε ότι η Γνώση είναι Ανάμνηση. Τι ήταν αυτό που έπρεπε να θυμηθούμε; Έσπαγα το κεφάλι μου χρόνια.

Σήμερα διανύω το 4ο έτος στη Σχολή Αειζωίας.

Από την πρώτη μέρα της επαφής μου με τη Σχολή, άρχισαν να αναδύονται μέσα μου όλες αυτές οι θολές μνήμες των παιδικών μου χρόνων, τότε που ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΑ. Η αίσθηση αυτή έγινε πιο ζωντανή από ποτέ.

Πριν 3,5 χρόνια, λοιπόν, σ’ ένα ξενοδοχείο γεμάτο κόσμο, άκουσα ξαφνικά τη φράση: «Ο Θάνατος είναι αφύσικος!»
Τα λόγια ήχησαν μέσα μου σαν καμπανάκι. Ο χρόνος πάγωσε. Στην αίθουσα είχε διαχυθεί, σαν αγκαλιά, το Άχρονο, αυτή η αίσθηση των παιδικών μου χρόνων.
Παρακολουθούσα έκπληκτη τη γλυκιά κοπέλα που ξεστόμιζε τις σκέψεις μου.
«Στη Σχολή Αειζωίας δεν χρειάζεται να μάθετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεμάθετε όσα σας δίδαξαν ότι είναι ο Κόσμος», έλεγε.
Και έμεινα. Πέρασαν 3,5 χρόνια. Τι να σας πρωτοπώ;
Δεν θέλω να πλέξω εγκώμιο στη Διονυσία. Έτσι κι αλλιώς δεν το χρειάζεται.
Θα σας πω αυτό που βιώνω αυτά τα χρόνια.

Η Διονυσία είναι απλή σαν Παιδί. Και σοφή σαν Παιδί.
Αργά, με υπομονή μού προσέφερε μια νέα εμπειρία. Τη δυνατότητα να ΘΥΜΗΘΩ.
Ναι, η Σχολή Αειζωίας είναι μία Σχολή ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ. Πάει κόντρα σε ό,τι ξέρετε ως αληθινό. Τα πάντα καταρρέουν. Κι αρχίζεις να θυμάσαι. Να θυμάσαι το Θεό που είσαι. Να συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχουν Δάσκαλοι. Να ανακαλύπτεις με έξαψη ότι εσύ είσαι ο Δάσκαλος και δεν χρειάζεσαι κανένα μεσάζοντα να επικοινωνήσει με το Θεό για λογαριασμό σου. Γιατί πολύ απλά ο Θεός είσαι Εσύ! Κι αφού είσαι ο Θεός, να τολμήσεις να σκεφτείς ότι μπορείς να υπερβείς τα Πάντα! Ακόμη και το Σωματικό Θάνατο, που δεν είναι τίποτε άλλο από την τραγική κατάληξη των καθημερινών ψυχολογικών μας θανάτων.
Κι αυτό δεν είναι λογοτεχνία. Είναι μια πρακτική αλήθεια.

Στη Σχολή αποκωδικοποίησα όλη μου τη ζωή.
Γνώρισα μια καινούρια πνευματική τεχνολογία. Υψηλή και Απλή.
«Όλα είναι Ένα» λέει συνεχώς η Διονυσία. «Η Ύλη είναι στερεοποιημένο Φως.
Όλα είναι Υπέροχα, όλα είναι Θαυμαστά, όλα είναι Θεός. Φροντίστε το Σώμα, ανοίξτε την Καρδιά, απενεργοποιήστε το Νου, ενωθείτε με το Πνεύμα, Αγαπήστε τον Εαυτό σας».

Υψηλή γνώση και πρακτικές Μυστηρίων εισέβαλαν στον Κόσμο μου. Όλα μέσα στο Φως της Νέας Ενέργειας, απλά, ήρεμα χωρίς ειδικές στοές, χωρίς τυπικότητες, χωρίς κτίρια, χωρίς αρχηγούς, χωρίς δασκάλους, χωρίς προγράμματα, χωρίς συμβούλια, χωρίς σφραγίδες.
Η Εποχή του Υδροχόου ήρθε για να γκρεμίσει τον τρόπο που βλέπαμε τα πράγματα και να μας κάνει να ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ποιοι είμαστε και πού πάμε.

Θέλω να εξομολογηθώ δημοσίως ότι δεν είμαι και πολύ καλή «μαθήτρια». Η καθημερινότητα πολλές φορές παίρνει τα ηνία. Τις πνευματικές μου ασκήσεις συχνά τις ξεχνάω. Αμέσως όμως συγχωρώ τον εαυτό μου. Βλέπετε αυτή την άσκηση τη θυμάμαι καλά!

Αλλά στη Σχολή Αειζωίας δεν υπάρχει επίκριση, δεν υπάρχει πρέπει, δεν υπάρχει μη. Είναι ένας Δρόμος Ελεύθερος με μοναδική δέσμευση ότι θα φροντίσεις να ελευθερωθείς από την απατηλή περιγραφή του Κόσμου που έμαθες από παιδί, θα φροντίσεις να ελευθερωθείς από εξαρτήσεις κάθε είδους, από αυθεντίες, από τη φυλακή του Νου. Και τότε ο Κόσμος σου θα αλλάξει! Ναι είναι μαγικό! Λειτουργεί!

Ο Κόσμος μου όλος έχει αλλάξει. Η συνείδησή μου είναι πιο διευρυμένη από ποτέ.
Σήμερα ξέρω ότι όλα γύρω μου είναι δημιούργημα των σκέψεων και των συναισθημάτων μου. Δεν σας κρύβω ότι πειραματίζομαι με καλές και κακές σκέψεις και παρατηρώ τα αποτελέσματα, σαν παιδάκι, με περιέργεια, για να επιβεβαιώνω κάθε φορά την ίδια Αλήθεια: Το Πνεύμα είναι αυτό που υλοποιεί Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ σκεφτώ ή αισθανθώ. Μπορούμε να κάνουμε ο,τιδήποτε. Και το «καλό» και το «κακό».

Γιατί, ξέχασα να σας πω ότι δεν υπάρχει καλό και κακό. Αλλά αυτό μην το αναλύσετε προς το παρόν.
Παίζουμε ένα Παιχνίδι στην Κοσμική Σκηνή του Πλανήτη.
Είμαστε όλοι συνοδοιπόροι.
Είμαστε όλοι πνευματικά Παιδιά του Θεού.
Έχουμε μέσα μας το Θείο Σπινθήρα.
Κανένας δεν είναι ανώτερος ή κατώτερος από τον άλλον.
Μπορούμε όλοι να συνδημιουργήσουμε έναν Παράδεισο εδώ στη Γη.
Αρκεί να το πιστέψουμε!
Αγκαλιάστε τον εαυτό σας. Μην τον κριτικάρετε για τα «λάθη του».
Μην κριτικάρετε τους συνανθρώπους σας για τις πράξεις τους.
Είμαστε όλοι Ένα. Πιστέψτε με, δεν υπάρχει πιο ύπουλος τρόπος, απ’ αυτόν που εφεύρει ο ίδιος μας ο εαυτός, για να μας απομακρύνει από την Ένωσή μας με το Θείο. Την κριτική. Ξέρετε ότι η κριτική είναι ένας από τους τελευταίους πειρασμούς που συναντάμε πριν την είσοδό μας στην Εστία;
Οπότε αγαπημένοι μου σταματήστε την κριτική του εαυτού σας και των άλλων.
Η κριτική δεν είναι σημάδι ευφυϊας , όπως μας έμαθε μια κοινωνία συγκρούσεων και κριτικής του ενός προς τον άλλον, του ενός πολιτικού προς τον άλλον, της μιας θρησκείας προς την άλλη. Τα αποτελέσματα τα βλέπετε.
Σκεφτείτε το λίγο.

Στραφείτε προς τα μέσα και ανακαλύψτε τον Πλούτο μέσα στο Σώμα, την Καρδιά και το Πνεύμα σας.
Σήμερα αγαπώ όλα τα μονοπάτια που διένυσα. Όλους τους δασκάλους και οδηγούς που με ώθησαν, με βοήθησαν, μ’ έσπρωξαν, με πλήγωσαν ή με απαξίωσαν. Όλους τους συνοδοιπόρους που με συντρόφευσαν κι αυτούς που μ’ εγκατέλειψαν. Όλη τη ζωή μου.
Στη Σχολή Αειζωίας, αγκάλιασα όλο το παρελθόν μου, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ότι ήταν Καθρέφτης μου. Ότι αντανακλούσε κομμάτια του Εαυτού μου. Η κριτική και η πικρία έφυγαν από τη ζωή μου. Ελευθερώθηκα. Έμαθα ότι η συγχώρεση είναι πάντα προς τον Εαυτό.
Επιτέλους μπορώ να μαθαίνω τα μαθήματα της ζωής χωρίς τον πόνο. Μπορώ να μετατρέπω τις δυσκολίες σε ευκαιρίες και ν’ αλλάζω τα γεγονότα που με στενοχωρούν, μέσα στην Αγκαλιά του Αιώνιου Τώρα, του Άχρονου της παιδικής μου ηλικίας.

Σ’ ευχαριστώ Διονυσία που μού έφερες το Άχρονο στο χρόνο μου. Που δίνεις απλόχερα τόσο φως. Που είσαι ανεπιτήδευτη. Που μπορώ να μιλάω μαζί σου , όπως με τα παιδάκια που έπαιζα στο σχολείο. Που μου ξύπνησες απαλά και τρυφερά το παιδί μέσα μου. Που μπορείς να γειώσεις τόσο υψηλές διδασκαλίες και ενέργειες με τόση γλυκύτητα και απλότητα.
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που γνώρισα τη Σχολή Αειζωίας.
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που γνώρισα τη δασκάλα της Αειζωίας (κι ας μη θέλει να τη λέμε έτσι).
Μπορούμε όλοι να συνδημιουργήσουμε ένα Νέο Κόσμο, χωρίς θάνατο οποιουδήποτε είδους. Τώρα είναι η Ευκαιρία. Οι Ουρανοί είναι ανοιχτοί!
Ελάτε μαζί μας!
Σ’ ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου Διονυσία.

……………………………………………………………………………………………………………..

Αντωνία Π.
“Η χρονιά του 2014 θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη μου. Χρονιά που άνοιξα την πόρτα σε έναν νέο κόσμο, στον κόσμο του φωτός! Στον κόσμο της Ελευθερίας, της Αλήθειας, της Ευθύνης, της Χαράς. Στον κόσμο που έμαθα ότι μπορείς να μαθαίνεις χωρίς πόνο. Στον κόσμο που έμαθα τι σημαίνει αναλαμβάνω την ευθύνη. Στον κόσμο που έμαθα να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Στον κόσμο που έμαθα ότι υπάρχει πάντα μέσα μας ο χώρος της γαλήνης, της ηρεμίας, της βαθύτερης Εσωτερικής Ενότητας, ο χώρος του άχρονου, ο χώρος του Τώρα!

Ευγνώμων για όλη αυτήν την πορεία με την Διονυσία, με τους συνοδοιπόρους μου, συνεχίζω με ενθουσιασμό σίγουρη πως αυτό το ταξίδι συνεχίζεται ….. Μέχρι που; Kανείς δεν ξέρει….ή ξέρουμε; Αυτή είναι η Μαγεία της Αειζωίας, αυτή είναι η μαγεία του Τώρα!
Αγαπημένη Διονυσία, αγαπημένοι συν-δημιουργοί και συνοδοιπόροι άπειρη ευγνωμοσύνη και αγάπη για όλα όσα μοιραστήκαμε και όσα θα μοιραστούμε…..”

………………………………………………………………………………………………………

Βίβιαν  Σ.

Τα μαθήματα της Αειζωίας είναι το άνοιγμα στην αληθινή ζωή.
Είναι για εμένα η πρώτη ουσιώδης ανάσα, η βαθύτερη αναπνοή, η αέναη έμπνευση, η πρόκληση ανακάλυψης της αλήθειας μέσα από τις αιώνιες αποκαλύψεις αλλά και τις προσωπικές προκλήσεις.
Η Αειζωία άλλαξε τη ζωή μου ανοίγοντας μία διαφορετική, ανατρεπτική οπτική στην καθημερινότητα, προετοιμάζοντας με για την συνάντηση με το ΕΙΝΑΙ μου.
Θα πρότεινα σε όσους αντιλαμβάνονται ότι ζουν σε ένα κλουβί ακόμα και αν αυτό το κλουβί είναι χρυσό να βαδίσουν στο μονοπάτι της Αειζωίας προκειμένου να αποκτήσουν τα δικά τους φτερά που θα τους οδηγήσουν σε ανεξάντλητη δημιουργία και κόσμους χωρίς σύνορα! Ευχαριστώ πολύ τη δασκάλα μας που κρατά σταθερά και σθεναρά τον φακό σε αυτό το πρωτόγνωρο (;) μονοπάτι μας.

………………………………………………………………………………………………………

Μαρία Π.
“Η Αειζωια για μενα ειναι οι απαντησεις σ’ολα τα ερωτηματα του μυαλου και της ψυχης μου,ολα τα καθημερινα θαυματα που βιωνω στην ζωη μου.

Ειναι ενα ταξιδι μεσα σου,για να γνωρισεις,να αποδεχθεις και να αγαπησεις τον εαυτον σου.Ειναι ενα ταξιδι Αγαπης πουχει προορισμο την Αγαπη.

Η αγαπη απεραντη, η ευγνωμοσυνη ατελειωτη για την Διονυσια,για ολες αυτες τις αληθειες,τα θαυματα, μα προπαντων ολα αυτα τα υπεροχα συναισθηματα που μας βοηθαει να βιωσουμε και να γευτουμε σ’αυτο το υπεροχο ταξιδι προς την αειζωια.Τελικα………
Η Αειζωία σου δίνει τα φτερά, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις επιτέλους, ότι ήρθε η ώρα να πετάξεις. Λοιπόν;…………”

………………………………………………………………………………………………………