Preaload Image
loveourplanet-1200χ800

ΑΕΙΖΩΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 0-21 ετών

Η Σχολή Αειζωίας εγκαινιάζει τρεις ξεχωριστούς κύκλους Πνευματικής, Διανοητικής  και Συναισθηματικής Ανάπτυξης για παιδιά από τη στιγμή της σύλληψής τους έως  τα 21 πρώτα έτη της ζωής τους.

Οι τρεις αυτοί μοναδικοί κύκλοι βασίζονται στη Φιλοσοφία της Αειζωίας, στον Ελληνικό Τρόπο Ολιστικής Θεώρησης των Πραγμάτων, στην Κβαντική Αντίληψη, τις Εναλλακτικές Θεραπείες κ.α.

Στόχος: η Αυτογνωσία, η Καλλιέργεια της Διαίσθησης, η Ανάπτυξη της Συναισθηματικής Ισορροπίας και της Ψυχικής Αρμονίας, η Πνευματικής Ανέλιξη και η κατάλληλη Πνευματική Προετοιμασίας ώστε η Νέα Γενιά να ανταπεξέλθει επάξια στις απαιτήσεις της Νέας Εποχής τους Υδροχόου και στις επιταγές της Ανάληψης της Γαίας και της Ανθρωπότητας.

Οι τρεις αυτοί κύκλοι δημιουργήθηκαν με πολλή Αγάπη, Φροντίδα και Προσοχή από τρεις εξαιρετικές και έμπειρες Πνευματικές Δασκάλες της Σχολής Αειζωίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος κύκλος που αφορά τις ηλικίες 0-7 διδάσκεται από την Αντωνία Πλούμπη, ο δεύτερος κύκλος που αφορά τις ηλικίες 8-14 διδάσκεται από την Αριάδνη Νάνου και ο τρίτος κύκλος που αφορά τις ηλικίες 15-21 από την Ελένη Αναγνωστοπούλου.

Αν το παιδί σας βρίσκεται στην ηλικία 0-7 δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Αν το παιδί σας βρίσκεται στην ηλικία 8-14 δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Αν το παιδί σας βρίσκεται στην ηλικία 15-21 δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ